Trendacademy


De ROZENBROOD Trendacademy is een modulair opgezette cursus voor iedereen die wil leren trendwatchen.
De trendwatchers van ROZENBROOD zijn van mening dat de toekomst in aanzet al zichtbaar is in de wereld om ons heen. En dat iedereen kan leren om die toekomst te zien.

Op de ROZENBROOD Trendacademy gaat het dus in de eerste plaats om bewustwording van wat de hedendaagse beeldcultuur je kan vertellen over de tijdgeest en de op handen zijnde veranderingen daarin. Behalve waarnemen leer je ook je waarnemingen duiden, ze te vertalen in een trendpresentatie in woord en beeld en trendimplementaties te ontwikkelen.

 


Of je nu trendwatcher wilt worden of niet, trendwatchen is een belangrijke tool die vrijwel iedereen kan inzetten in zijn werkveld. De cursus is modulair opgezet, zodat de cursist zelf kan beslissen om in een keer alle modules te volgen, of dit gefaseerd te doen.
Naast de trendtraining vormt de Trendacademy ook een inspiratienetwerk. Ook bieden we via het TIO/TIA principe (oud)cursisten de mogelijkheid praktijkervaring op te doen.

 


Geïnteresseerd? Lees dan verder wat de academy inhoudt op de site van de Trendacademy. Ook kun je contact opnemen voor een vrijblijvende telefonische intake.
Wil je weten wat andere cursisten van de Trendacademy vonden? Meer informatie vind je bij Referenties.
 
363636 lemniscaatTrendacademy
 
363636 lemniscaatReferenties

Close
Go top