PICTURING THE FUTURE

Class 2015


Naast onze praktijk als trendwatchers bij ROZENBROOD hebben we ook een kleinschalige, hooggespecialiseerde opleiding: de Trendacademy. De Trendacademy is een modulair opgebouwd trainingssysteem, bedoeld voor mensen ouder dan 26 jaar met een vak en beroep die willen leren trendwatchen. De academy is ontstaan vanuit hun vraag: kan ik ook zo naar de wereld kijken als jullie doen? Kan ik leren om mijn intuïtie voor wat er in de toekomst gaat gebeuren te onderzoeken en te onderbouwen en vorm te geven in een beeldende presentatie?
 
In 18 bijeenkomsten leren we mensen trendwatchen. We leren ze de theorie en oefenen met de praktijk. We geven ze een inkijkje in onze praktijk en ze leren van elkaar en van elkaars vakgebied. Aan het eind hebben ze zelf een marktwaardige trendpresentatie gemaakt over een onderwerp naar keuze.
Die presentaties vinden hun weg in de werkkringen van de cursisten. Soms zijn ze de opstap naar een nieuwe functie of nieuw werkveld.
 


Wij willen onze cursisten graag een platform geven om te laten zien wat ze kunnen. En een meer algemeen publiek de kans geven om bekend te worden met het product trendwatchen en de variëteit van gebieden waarop je het kunt toepassen. Daarom hebben wij in 2014 Picturing the Future georganiseerd: een openbaar event waarop een selectie van de lichting van 2014 zijn/ haar trendpresentatie toonde. Dit was op meerdere manieren een succes! Daarom organiseren wij op 1 oktober opnieuw Picturing the Future, ditmaal Class 2015.

Class 2015


BEZIT ALS BALLAST | van bezit naar gebruik in de interieurbranche
Chantal van der Nat


IS ER TOEKOMST VOOR MANAGEMENT?
Myrjam Burgers-Gerritsen


TOEKOMST VAN HET STADSPARK
Ellentine van Elderen


NEW UNITING | from king of all to all are king!
Etty de Boer


BODYWATCHING
Nora Vrba


THE FUTURE MUSEUM
Visiting a tasteful friend
Ellen GroenveldWilt u erbij zijn? Kaarten zijn verkrijgbaar via ikbenaanwezig

Close
Go top