TRENDPUBLICATIES


ROZENBROOD brengt geen trendboeken uit die breed toepasbaar zijn. Onze trendpublicaties zijn toegespitst op onze opdrachtgevers. Het zijn inspirerende weergaven in woord en beeld van de trends waarmee onze opdrachtgevers leven of moeten gaan leren leven.
Uitzondering hierop zijn onze spelvormen. Dit zijn systemen die we per opdrachtgever vullen met de relevante trendinformatie.

Na een presentatie en werksessie(s) kan juist een publicatie de ideale reminder zijn om de opgedane inzichten bij te houden. Of dat nu in de vorm is van een 200 pagina’s tellend boek, een handzame inspiratiepocket of een brochure voor congresgangers: wij maken graag vorm en inhoud voor onze opdrachtgevers op maat.
De trendspellen zijn gericht op het doorwerken van de trendinformatie en het activeren van de kennis van de deelnemers. Hieruit ontstaan nieuwe inzichten, naar keuze op concept, strategie, scenario of marktpositionering.
Wat mogen we voor u doen?

Trendspel


Toekomstverkennen met scenario’s
Trendspel dat per opdrachtgever wordt geladen met relevante trends voor de vraag, doelgroep en tijdshorizon. Aan de hand van thema’s verwoord en verbeeld op kaarten worden de deelnemers uitgedaagd scenario’s voor de toekomst te bedenken.
Het spel informeert en prikkelt en activeert ook de eigen kennis van de deelnemers. In gesprek met elkaar komen ze hoe dan ook tot scenario’s.
September 2017

TRENDRAPPORT


MAKRO KERST 2017
Inspiratiedocument voor kerstpakketten in 2017
Consumenten- food-, verpakkings- en stijltrends
December 2016
Met medewerking van C-More.

TRENDBOEKEN


GROETEN UIT
Trendonderzoek West-Zeeuws Vlaanderen
8 positioneringsscenario’s voor een nieuwe toekomst
Oktober 2014


OP REIS
Werkboek en concepten trendspel toekomstgericht ondernemen
Inspiratiepocket. Met concepten door Tobias Beaten.
Oktober 2015


WECONOMY
Kansen voor West Zeeuws Vlaanderen in de deeleconomie
Oktober 2016

Trendverslag


FEGIME
FUTUREPROOF | Fegime in 2040 (EN)
Oktober 2015
PRUEBA DE FUTURO | Fegime en el 2040 (S)
Oktober 2016
Samenvatting van de belangrijkste trends uit de trendpresentatie ‘Futureproof’ over de toekomst van de elektrotechnische groothandel in Europa in 2040 met 10 nieuwe positioneringen. In Engels en Spaans.

Close
Go top